Workshop Rug Revalidatie Systeem (RRS)
Deze workshop bestaat uit 3 contacturen op locatie. De workshop wordt alleen in praktijk uitgevoerd aan de hand van een of meerdere patiënten /cliënten demonstraties. Daarna wordt protocollair geoefend met oefenkaarten. Het is een extra praktijk ondersteuning voor diegene die het RRS systeem reeds gebruiken of willen toepassen in de praktijk.

Workshop Kracht Revalidatie Systeem (KRS)
Deze workshop bestaat uit 3 contacturen op locatie. De workshop wordt alleen in praktijk uitgevoerd aan de hand van een of meerdere patiënten /cliënten demonstraties. Daarna wordt protocollair geoefend. Het is een extra praktijk ondersteuning voor diegene die het KRS systeem reeds gebruiken of willen toepassen in de praktijk.

Workshop De Rehaboom®
Deze workshop bestaat uit 3 contacturen op locatie. De workshop wordt alleen in praktijk uitgevoerd aan de hand van een of meerdere patiënten /cliënten demonstraties. Daarna wordt protocollair geoefend. Het is een extra praktijk ondersteuning voor diegene die al eerder hebben kennis gemaakt met de Rehaboom of deze willen gaan toepassen in de praktijk.


Interesse? Neem contact op!