toine a

evert b

Forgot?
Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Forgot?
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started

Een cursus van 6 dagen

Protocollair:

De opleiding is er op gericht om trainers uit de sport, fitnessbranche en revalidatiewereld protocollair te scholen voor de training van sporters / patiënten, die hiervoor van de  (para) medici toestemming of advies hebben gekregen.

Het vervangt niet de professionele taken van de paramedici (fysiotherapeuten), maar er kan wel een samenwerking worden doorgevoerd tussen behandelen, therapie en trainen (MPT)

Praktijkgerichtheid:

De opleiding is voor circa 70% praktisch. De deelnemer leert protocollair werken met sporters / patiënten. Een verantwoorde manier van opbouwtraining gebaseerd op de huidige inspanningsfysiologie en trainingsleer.

Er worden inhoudelijk geen specifieke ziektebeelden besproken.

Het is een pakket, waarmee de deelnemer direct mee aan de slag kan.

 Accreditatie door:

- 8 punten Atletiekunie

- 6 punten NEVOBO

Bestemd voor:

De opleiding is bedoeld voor fysieke trainers, hersteltrainers, sportinstructeurs en personal trainers die werkzaam (willen) zijn binnen de revalidatie. Enige voorkennis van training in zijn algemeenheid en gericht naar de fysieke kant is een pre.

Te denken valt aan ALO, CIOS, Defensie,Fitness A en B en personal trainers. Ook inspanningsfysiologen, fysiotherapeuten en hersteltrainers  kunnen deelnemen.

Bij de rubriek Toines Tips (aanmelden is gratis), onder het kopje 'Artikelen' / Body Biz,  zijn in artikelvorm dag 1 t/m 6 beschreven en eveneens een artikel over de gehele MPT opleiding.

Betalingsregeling: termijnbetaling is mogelijk in onderling overleg

Het ontstaan, globale inhoud en werkterrein van de opleiding MPT

Aanmeldingsformulier

twitter 

facebook

linkedin  

wikipedia